Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Hvem er mest utro – kvinner eller menn?

Det finnes mange fordommer når det gjelder utroskap. Mange synes at det er menn som er alltid utro. At det ligger i deres natur. Men er det sant? Eller er det kvinner som er mest utro? Det finnes i alle fall en overraskende undersøkelse fra England. De spurte 3000 personer om de allerede hadde vært utro i livet sitt. Resultat er at kvinner er mer utro enn menn. I undersøkelsen sa hver femte kvinne at hun var forberedt for å starte en affære hvis det kommer den rette mannen, mens det er bare hver niende mann som tenker om sidesprang. Det virker som kvinner er også mer skruppelløse. Mens bare 12 % av mennene som ble spurt i undersøkelsen sier at de vil aldri være utro med kvinner som er allerede i et partnerskap, er det 25 % av kvinnene som sier at det ikke spiller noen rolle om sexpartneren er i et forhold.

Hvorfor er kvinner utro?

Kvinner er for det meste utro fordi de forelsker seg i noen annen, mens menn vil bare ha et seksuell eventyr. Men finnes dere også andre grunner til hvorfor kvinner risikerer forholdet sitt og blir utro? Selvfølgelig. Det kan skje at hun faller for fristelsen når hun ser en veldig attraktiv mann. Konsekvenser spiller ingen rolle da. Men det er ikke bare den seksuelle tiltrekningskraften er grunnen til utroskap. Kvinner tenker også om sidesprang når forholdet deres ikke funker ennå slik som det skulle. Kanskje er sexlivet kjedelig eller partneren vil ikke snakke om forskjellige seksuelle varianter. Når sexlivet og livet generelt i partnerskapet har blitt kjedelig, så vil mange kvinner oppleve nye spennende ting. En ny sexpartner er da en av de mest populære løsninger. Man kan overtenkte alt og finne seg selv. Blant annet er også hevn en grunn til sidesprang. Men hvor kan man finne den perfekte partneren for et sidesprang. På nettet selvfølgelig. Diskret og rask. På denne siden om sexdating finner enhver den perfekte sidesprang.

Hvordan kan kvinner og menn skjule et sidesprang?

Når kvinner eller menn vil ikke fortelle partneren at man har vært utro, så er det viktig at man skjuler sidespranget sitt. Hva er da de mest viktige tingene? Lag ingen spor, forhold deg normalt, bruk kondom! Å skjule sidesprang er påkostet, men det er viktig. Vær sikker på at du har fjernet alle spor. Slett e-poster og sms-meldinger. Ditt sidesprang skulle ikke ringe til deg. Etter dating skulle man også fjerne alle spor som man kan finne på seg selv – klær, lukt osv. Kvinner snakker gjerne om alt, men når man ikke kan snakke om sidespranget, blir det ofte vanskelig. Kvinner må da huske å snakke mye likevel. Ikke endre oppførselen din. Partneren kjenner deg! Når det gjelder sidesprang er kondombruk forpliktende for både menn og kvinner. Det beskytter deg mot ufrivillig graviditet, sykdommer og da også mot ubehagelige spørsmål. Husk i alle fall å ta dem med deg og ikke stole på sexpartneren din!